perjantai 11. tammikuuta 2008

Meloni-fetasalaatti



Ainekset:
1 Meloni (Arbuusi)
1-2 pak. Fetaa,
1 Basilikaruukku
1 Punasipuli
Valkoista Balamicoa
Extra Vergine Oliiviöljyä
Suolaa ja Mustapippuria, myllyistä

Valmistus:
Poista melonista varovasti siemenet. Leikkaa meloni ja feta tangoiksi ja punasipuli renkaiksi (voit hieman lauhduttaa kylmässä vedessä ja ravistella sitten kuivaksi). Irroittele basilikasta pieniä terttuja.

Asettele meloni ja feta annoksiksi lautaselle, esim. kuvan tavoin kehikoiksi tai kuutioina. Koristele punasipulirenkailla ja basilikatertulla.

Mausta varovasti suolalla ja mustapippurilla, pirskottele annoksille balsamicoa ja lorauta oliiviöljyä sopivasti.

Tarjoa hyvän maalaisleivän kera esim. alkuruokana.