2-4 annosta (nälästä riippuen)
Ainekset
500 g ruodotonta lohta fileenä
200 g kuorittuja pakastekatkarapuja
1 keskikokoinen fenkoli
1 pieni purjo
1 punasipuli
2 valkosipulin kynttä
3 kypsää tomaattia (tai tölkki tomaattimurskaa)
1 lime
5 dl kalalientä
1 nippu persiljaa
Parmesan-raastetta
Öljyä paistamiseen
Suolaa
Valkopippuria
Sokeria
Lisäksi: pastaa ruokahalun mukaan
Valmistus
Silppua sipulit, purjo ja fenkoli. Kuullota silppu öljyssä (korkeareunaisessa paistinpannussa tai wokissa) läpikuultavaksi. Pilko tomaatit ja lisää pannulle. Paista kunnes tomaatit alkavat hajota. Lisää kalaliemi, kiehauta ja anna porista ilman kantta n. 5-10 minuuttia, jotta neste saostuu ja maut tiivistyvät. Raasta limen kuori (vain vihreä osa) ja lisää se, sekä puolikkaan limen mahu kastikkeeseen. Lisää kuutioitu lohi ja keitä kypsäksi (vie vain pari minuuttia). Tarkista maku ja mausta tarvittaessa valkopippurilla, suolalla ja sokerilla. Lisää sulatetut ja valutetut katkaravut ja ota pannu pois levyltä (älä keitä katkarapuja, jotteivät sitkisty). Lisää vielä reilulla kädellä persiljasilppua. Tarjoa keitetyn pastan ja parmesan-raasteen kera.