Alkuperäinen resepti Aroloilta, jotka olivat saaneet sen Glorian ruoka-lehdestä.
Ainekset
2 - 4 nieriäfilettä
meesjuustoa
voita
karpaloita
suolaa (huom. juustossakin on suolaa)
Lisäksi voi kokeilla hiukan valkopippuria ja sitruunemehua.
Valmistus:
Ruskista fileet kevyesti voissa.
Ota voita ja meesjuustoa (vaaleaa tai keskiruskeaa esim. Ostedals Mesost).
Sekoita haarukalla tasaiseksi seokseksi. Lisää se pannulle ja anna kalan hautua kypsäksi 5-10 min. Lisää karpalot.
Tarjoiluehdotus:
Tarjoile vihreän salaatin kanssa. Keitetyt perunat sopivat parhaiten.
Juomasuositus:
Viiniksi kuivahko valkoviini, meillä suosittu Lorentz Pinot Gris. Kukkarolle ystävällisempi vaihtoehto Pfaffenheim Pinot Gris (puolikuiva) toimii myös kivasti.
Ainekset
2 - 4 nieriäfilettä
meesjuustoa
voita
karpaloita
suolaa (huom. juustossakin on suolaa)
Lisäksi voi kokeilla hiukan valkopippuria ja sitruunemehua.
Valmistus:
Ruskista fileet kevyesti voissa.
Ota voita ja meesjuustoa (vaaleaa tai keskiruskeaa esim. Ostedals Mesost).
Sekoita haarukalla tasaiseksi seokseksi. Lisää se pannulle ja anna kalan hautua kypsäksi 5-10 min. Lisää karpalot.
Tarjoiluehdotus:
Tarjoile vihreän salaatin kanssa. Keitetyt perunat sopivat parhaiten.
Juomasuositus:
Viiniksi kuivahko valkoviini, meillä suosittu Lorentz Pinot Gris. Kukkarolle ystävällisempi vaihtoehto Pfaffenheim Pinot Gris (puolikuiva) toimii myös kivasti.